В количката

Няма добавени продукти!

compare_arrows
Начало / Компютри / Gaming / HP Z400, 8 Cores XEON W3520, i7-930 Analog, SSD, NEW NVidia GT 1030

HP Z400, 8 Cores XEON W3520, i7-930 Analog, SSD, NEW NVidia GT 1030

Процесор
Intel Xeon (Bloomfield)
Х-ки на процесор
W3520, 4C-8Т, 2.66-2.93Ghz, HT, 8MB, 45nm, 130W
Видеокарта
NVidia GeForce
Х-ки на видеокарта
GT 1030, 384 Cuda, 2GB GDDR4
Чипсет
Intel X58 Express
Графичен слот
2x PCI-E (16x), 2x PCI-E (8x, Full Size)
RAM памет
8GB (8192MB) DDR3
Оптично устройство
DVDRW
Твърд диск
160GB SSD
Формат на корпуса
Tower
Захранване (PSU)
475 Watt
Клас
Gamer
Статус
След корпоративна употреба, статус А
Гаранция
12 месеца

Допълнителна информация

Невероятна изчислителна мощ от високо-честотния процесор с 8 логически ядра. Идеално решение за Autocad, Solid Works, 3DSMax, Maya, Catia и др. професионален софтуер за моделиране и проектиране.
Невероятна изчислителна мощ от високо-честотния процесор с 8 логически ядра. Идеално решение за Autocad, Solid Works, 3DSMax, Maya, Catia и др. професионален софтуер за моделиране и проектиране.

HP Workstation Z400 - универсалният професионалист

Често приятели ни питат: "като имате фирма за добри употребявани компютри, имате ли истински компютър, който да е достатъчно мощен, стабилен, но и евтин и да става за възможно най-широк кръг приложения, от 200 прозореца в браузъра, през 4K филми, Photoshop, та чак до Solid Works?"

Без колебание и търговско лицемерие им отговаряме: "Има! У това е работната станция HP Z400."

Какво стои зад тази наша приятелска преценка?

Сърцето на HP Z400 е могъщ о надежден XEON (Зион) процесор с 4 физически и от 4 до 8 логически ядра. Системата мож да работи с много памет, със стандартна памет, но за по-професионална работа позволява работа и с ECC памет (с корекция на грешките).
За разлика от стандартните модификации в много фирми, нашите Z400 са с шест слота за памет за работа в три канален режим с възможен ъпгрейд до 48GB.
Само при нас има налични са бройки с водно охлаждане. Като за приятели ги даваме на същата цена като тези със стандартно охлаждане.

Супер машините разполагат с NVidia Quadro видеокарти. Защо са те? CAD проектиране основно, но това е профи аналога на NVidia GeForce, който има поне същите възможности за игри и филми. Само, че за разлика от ресурса до 3 години за гейм карта, професионалните живеят поне 5 години, а от по-старите ни машини в музея знаем, че за Quadro не са страшни и над 10, 15... години работна експлоатация.

И все пак актуално Quadro струва колкото добър автомобил втора употреба. Но при необходимост HP Z400 може да се трасформира в идеалния гейм компютър, ако вместо Quadro, поставим последно поколение NVidia GeForce или AMD Radeon видео карта.

Увличайте се по игри, но не забравяйте, но силата на HP Z400 е в CAD/CAM програми и визуализиращи такива, като 3D Studio MAX, Lumion и др. Тоест имате на разположение трансформърс, който от кротък гейм компютър може да разкъса всяко тежко професионално приложение! Особено при максимален ъпгрейд с SIX-Core Xeon W-Series (6 физически и 12 логически ядра). И две видеокарти!

Захранващият блок е достатъчен за поемане на максималната мощ на машината при какъвто и да е ъпгрейд. 475 истински Вата! Не китайски, а японски ватове smile emoticon

Ватове, Зиони и Куадра... а консумацията?! Няма проблем, точно професионалните машини с Xeon имат енергоспестяващи функции, които не са достъпни за простолюдието. И не бъркайте потенциала на захранващия блок с неговата консумация. Машината консумира в стандартен режим между 40 и 80 Вата. С 6-ядрен процесори и два AMD Radeon в CrossFire сме отчели консумация от 180-220 Watt. Реално консумацията с такава машина е съпоставима или по-ниска от който и да е компютър в техномагазин... стига да не е неттоп с Intel Atom smile emoticon

Имаме супер машината в огромно разнообразие, с цени и параметри цени за всеки: http://www.rmania.net/search.html?text=Z400&btnSearch=

Объркани сте от този голям избор? Кой друг, ако не Retro-PC-Mania може да ви консултира най-добре?

Други предложения