В количката

Няма добавени продукти!

compare_arrows
Начало / Работни станции / CAD/CAM / HP Z400 6-DIMM Workstation, XEON Quad Core W3520, Quadro

HP Z400 6-DIMM Workstation, XEON Quad Core W3520, Quadro

Процесор
Intel Xeon (Bloomfield)
Х-ки на процесор
W3520, 4C-8Т, 2.66-2.93Ghz, HT, 8MB, 45nm, 130W
Видеокарта
NVidia Quadro
Х-ки на видеокарта
FX 380, 256MB DDR3, 128-bit, DX10, SM4
Чипсет
Intel X58 Express
Графичен слот
2x PCI-E (16x), 2x PCI-E (8x, Full Size)
RAM памет
8GB (8192MB) DDR3
Оптично устройство
DVDRW
Твърд диск
320GB HDD
Формат на корпуса
Tower
Захранване (PSU)
475 Watt
Клас
Workstation, CAD, CAM, 3D дизайн
Статус
След корпоративна употреба, статус А
Гаранция
12 месеца, доживотна консултация

Допълнителна информация

Невероятна изчислителна мощ от високо-честотния процесор с 8 логически ядра. Идеално решение за Autocad, Solid Works, 3DSMax, Maya, Catia и др. професионален софтуер за моделиране и проектиране.
Невероятна изчислителна мощ от високо-честотния процесор с 8 логически ядра. Идеално решение за Autocad, Solid Works, 3DSMax, Maya, Catia и др. професионален софтуер за моделиране и проектиране.

HP Workstation Z400 - универсалният професионалист

Често приятели ни питат: "като имате фирма за добри употребявани компютри, имате ли истински компютър, който да е достатъчно мощен, стабилен, но и евтин и да става за възможно най-широк кръг приложения, от 200 прозореца в браузъра, през 4K филми, Photoshop, та чак до Solid Works?"

Без колебание и търговско лицемерие им отговаряме: "Има! У това е работната станция HP Z400."

Какво стои зад тази наша приятелска преценка?

Сърцето на HP Z400 е могъщ о надежден XEON (Зион) процесор с 4 физически и от 4 до 8 логически ядра. Системата мож да работи с много памет, със стандартна памет, но за по-професионална работа позволява работа и с ECC памет (с корекция на грешките).
За разлика от стандартните модификации в много фирми, нашите Z400 са с шест слота за памет за работа в три канален режим с възможен ъпгрейд до 48GB.
Само при нас има налични са бройки с водно охлаждане. Като за приятели ги даваме на същата цена като тези със стандартно охлаждане.

Супер машините разполагат с NVidia Quadro видеокарти. Защо са те? CAD проектиране основно, но това е профи аналога на NVidia GeForce, който има поне същите възможности за игри и филми. Само, че за разлика от ресурса до 3 години за гейм карта, професионалните живеят поне 5 години, а от по-старите ни машини в музея знаем, че за Quadro не са страшни и над 10, 15... години работна експлоатация.

И все пак актуално Quadro струва колкото добър автомобил втора употреба. Но при необходимост HP Z400 може да се трасформира в идеалния гейм компютър, ако вместо Quadro, поставим последно поколение NVidia GeForce или AMD Radeon видео карта.

Увличайте се по игри, но не забравяйте, но силата на HP Z400 е в CAD/CAM програми и визуализиращи такива, като 3D Studio MAX, Lumion и др. Тоест имате на разположение трансформърс, който от кротък гейм компютър може да разкъса всяко тежко професионално приложение! Особено при максимален ъпгрейд с SIX-Core Xeon W-Series (6 физически и 12 логически ядра). И две видеокарти!

Захранващият блок е достатъчен за поемане на максималната мощ на машината при какъвто и да е ъпгрейд. 475 истински Вата! Не китайски, а японски ватове smile emoticon

Ватове, Зиони и Куадра... а консумацията?! Няма проблем, точно професионалните машини с Xeon имат енергоспестяващи функции, които не са достъпни за простолюдието. И не бъркайте потенциала на захранващия блок с неговата консумация. Машината консумира в стандартен режим между 40 и 80 Вата. С 6-ядрен процесори и два AMD Radeon в CrossFire сме отчели консумация от 180-220 Watt. Реално консумацията с такава машина е съпоставима или по-ниска от който и да е компютър в техномагазин... стига да не е неттоп с Intel Atom smile emoticon

Имаме супер машината в огромно разнообразие, с цени и параметри цени за всеки: http://www.rmania.net/search.html?text=Z400&btnSearch=

Объркани сте от този голям избор? Кой друг, ако не Retro-PC-Mania може да ви консултира най-добре?

Други предложения