В количката

Няма добавени продукти!

compare_arrows
Начало / Други / EGLO AUSTRIA, ORIGINAL EDISON STYLE, ЛАМПА С НАЖЕЖАЕМА ЖИЧКА, 40W, E14

EGLO AUSTRIA, ORIGINAL EDISON STYLE, ЛАМПА С НАЖЕЖАЕМА ЖИЧКА, 40W, E14

EGLO AUSTRIA, ORIGINAL EDISON STYLE, ЛАМПА С НАЖЕЖАЕМА ЖИЧКА, 40W, E14-ZcjYo.jpeg А
Артикул
Лампа с нажежаема жичка
Сокет
Е14
Мощност
40W
Мрежово напрежение
AC 200-240V, 50-60Hz
Жизнен Цикъл
3000 часа

Допълнителна информация

Ретро лампа с нажежаема жичка във формата на спирала, излъчваща мека топла, инфра-чесрвена светлина, подходяща за помещения. Красивите ефекти на спиралната нажежаема жичка допринасят за артистична атмосфера и ви помагат да се отпуснете и да релаксирате пълноценно. Подходяща за ползване в барове, кафенета, хотели, а защо не и у дома, където приглушената светлина създава усещане за уют. Ниска консумация на електроенергия, 40W мощност. Проводимостта на светлината достига до 99% благодарение на специалното кристално стъкло, от което е изработен корпусът на лампата. Живот над 3000 часа, с диммер - много повече.

Едисонови лампи без пулсации!

RMania продължава да търси ефективно и безвредно осветление за дома и офиса. И ето какво открихме! Всъщност открихме топлата вода smile emoticon

Представяме ви прародителя на всички лампи с нажежаема жичка, Едисоновата лампа.

В наши материали сме критикували избора на световната промишленост да предпочете променливото напрежение на Едисон, вместо постоянното на Тесла за предаване на битова енергия и съответно осветление.
Но точно лампа като тази показва, че Едисон също е бил прав.

От наши изследвания с осцилоскоп и фотодатчик установихме, че лампа като тази на практика няма пулсации или те са с толкова малка амплитуда, че на практика не се отчитат от осцилоскоп... какво остава за човешкото зрение.

Причината за тази мистерия е дългият и съответно много инертен волфрамов проводник, който грее на сравнително ниска температура. Лампите с къс светещ проводник и висока температура са по-инертни и знаете, че предизвикват вредни за зрение и нервна система пулсации. Особено критично е положението при безинертните LED лампи, които пулсират с убийствена честота.

Показаната Едисонова лампа е с приятна, нетрептяща, топла светлина и богат спектър. Неслучайно такова осветление може да видите в скъпи заведения и клубове, арт галерии и други елитни места.

Препоръчваме такава лампа и нейната светлина за най-висок клас домашен уют, истински релакс. Лампа пренасяща хилядолетия нощно, но естествено осветление у дома. Нищо общо с агресивната техносреда от последните 50 години.

Да имате елитно домашно осветление никак не е скъпо.

Други предложения