Лаптопи, компютри и монитори втора употреба

Нов внос от европейски тикви

И днес, както през последните 11 години, ЕС пасува. Ние им купуваме техниката, абсолютно незаконно вие сте длъжни да платите второ, тресто, стотно ДДС. А с това ДДС се случват чудеса.

То се събира, от данъчни и милиционери за да направи нещо невъзможно. В една чудна страна, на прекрасно място, с красиви работлив народ да създаде пустиня, остров на некадърността, наглостта и отчайващата корупция.

Наши данъци за 500 еврови хартийки за престъпници. Австрия е страна от ЕС, територия на столицата на втория Райх, част от четвъртия, наречен ЕС. Австрийки Глок е пищова на любимеца на Европа, с който всеки се прегръща в Брюксел.

За някои може би това е нормално? Не е, проблемът не е в премиер или в прокурор, а в тези, които ги финансират да бъдат такива, каквито са.

Вън, вън от ЕС, вън от място, където сте длъжни да плащате данък на употребявани техни вещи. Място, което си складиар и боклиците, отровите у нас. Място, което си праща утайките на обществото по нашето, бетонирано, алкохолизирано, проституиращо Море.

 

 

 

 

Бюлетин
Вашия e-mail адрес:
Искам да се включа във ФБ група, където да получавам оферти и да получавам отговори на въпроси.