Лаптопи, компютри и монитори втора употреба

Zpax S19, 1.5 inch display 240x240pix, 2.0Mp Camera, GPRS

Наличен, доставка + 5 лева

Големина на дисплея:   1.54''

Тип на дисплея:   TN Capacitive Touchscreen

Резолюция:   240 x 240

Камера:   2.0M Prepositive, Gcoreinc-2035

Х-ки на процесор:   MTK6260 360MHz

Комуникации:   2G, GSM 850/900/1800/1900

Други екстри:   Bluetooth 3.0, Micro USB, Еarphone, Micro CD card

Статус:   Нов продукт

Батерия:   400mAh

Комплектация:   Box, AC adapter, OTG Cable, Earphone

Гаранция:   12 месеца, доживотна консултация

Размери и тегло:   55x39x14mm, 55g

Цена: 99.99 лв. (EUR)

бр.

Умният часовник Zpax S19 – един добър коледен подарък

След не много убедителния старт на тази нови технологични играчки все повече чуваме нови иновации и разработки от водещите технологични гиганти като Apple, Google и Samsung. С малките си размери и липсата на социалните мрежи, все още Умните часовници остават в периферията на потребностите. Дали сегашните модели са достатъчно функционални и полезни, зависи от всеки потребител до колко и какви функции използва. Може само да гадаем до къде може да стигне развитието на тази технология, но щом Apple, Google и Samsung са в надпреварата, можем да очакваме само най-доброто в следващите години.

Лично впечатление от Zpax S19.

Корпусът на S19 е изчистен от излишни бутони и с тази си семплост изглежда елегантно и стилно. За първи път се сблъскваме с подобна технологична играчка и S19 ни впечатли с няколкото си полезни функции, а именно: Прехвърля, чрез блуутуд, разговорите и текстовите съобщения (SMS) от смартфона. Тази функция се оказа много полезна по време на семинари или обучения, когато телефона е оставен на вибрация. При шофиране микрофона и говорителя са достатъчно добри, както да предадат говор, така и директен разговор, нищо че приличате на Рой Блейк от „Седморката на Блейк“. 2MP камера прави не лоши снимки, в галерията снимката на фотоапарата е правена с него, има и видео рекордер. Учуди ни добрият микрофон, който прави много добри записи на звук и е идеален за диктофон. Като недостатък ще отбележим малкия 1.5“ дисплей, при който въвеждането на букви и цифри, на калкулатора и записа на бележки в календара, си е тото шанс. Батерията се оказа достатъчно издръжлива и при теста издържа 4 дни при средно натоварване. Към комплекта са добавени слушалки, защото S19 може да плейва през блуутуда музиката от смартфона ни.

Като заключение отбелязваме, че Zpax S19 е удачен вариант за подарък по празниците, особено за някой технологичен запалянко.

Подобни продукти