Лаптопи, компютри и монитори втора употреба

HP USB Keyboard, KU-1156, It

Наличен, доставка + 5 лева

Вид аксесоар:   Клавиатура

Производител:   HP

Цвят:   Сребристо/черно

Статус:   След корпоративна употреба, статус А

Гаранция:   12 месеца (6+ пълна проф. + 6мес.)

Цена: 12.99 лв. (EUR)

бр.

Човек и най-бързия и стабилен компютър да има, пак не му достига нещо. Може дори да е преминал през сагата за избор на монитор и да се е спрял на нещо като за него, за неговите очи и негова физиология.
Не по-малка мъка от избора на монитор е намирането на добра клавиатура. С мишките е лесно, качествени има много. Но клавиатурите... ето заради тях така тъгуваме по Thinkpad.
Опитвал съм какви ли не клавиатури, Logitech, Microsoft, Apple, скъпо механични. Все не е моето...
Клавиатурата трябва да е интересна, с характер, всеки натиск да носи кеф. Съвременните клавиатури са скучни и монотонни, няма я тази заигравка с хлътването след определен натиск, обратната връзка, живата мекота. Липсва почукването и засмукването на вакуум пъпката.
Всеки път във всеки изложбен център за клавиатури тествам, търся своята клавиатура.
И я намерих в моя склад. Класическа HP бизнес клавиатура във варианта ѝ със Smart card Terminal. Ето, че за пореден път бизнес класът е ненадминат, дори и от много по-скъпи дизайнерски, бутикови продукти. Клавиатура, която осигурява тръпка от набора на текст. Среден ход с приятно придърпване след определен натиск, красив звук, стабилност на работния плот. В началото се струва сива и скучна на дизайн, но след време става еталон за стил, прекрасно се съчетава с работна станция и професионален монитор. С тях тази клавиатура е от една категория, един клас, подобаващо качество.