Лаптопи, компютри и монитори втора употреба

Бижута Гривна резистори

Наличен, доставка + 5 лева

Цена: 15.99 лв. (EUR)

бр.

Компютрите биват нови и втора употреба. Ами после? Най-често изоставени пред контейнера за боклук или предадени на рециклиращ завод, ако собственикът им е по-цивилизован. А жалко, една вярна машина се натрошава на съставни части и от нея не остава и кондензатор за спомен.

Ние обаче даваме трети живот на компютрите чрез нашият проект "компютърна бижутерия". На кой, ако не на маниаци на качествената компютърна техника най-много приляга тази дейност? Retro-PC-Mania, качествените компютри са вечни!

Живеем в компютърен век, в епоха на силиций, чипове, процесори, електронни компоненти. Можете ли да си представите по-модерна бижутерия от тази с компютърни мотиви? А защо те да не са оригинални, автентични?

Живеем в модерни времена, но комерсиални и скучни. Нищо оригинално и разтърсващо не е излизало от десетилетия. Нищо лично и креативно. Подаръците са банални, а много често са и дублирани, което води до конфузни ситуации.
Предлагаме ви оригиналност и модерност...

Това е първият ни опит в компютърното изкуство, затова не ни съдете строго. Предстои ни голямо израстване, на нас и на нашите креативни партньори.

Но стига приказки, истинската бижутерия не се прави с думи, а с визия. Затова по-същество, вижте фотографии от нашите първи стъпки в техно-изкуствата.

Retro-PC-Mania не разчита на външни изпълнители в маркетинга си. Нищо лично, просто бизнес? Всичко при нас е лично, защото "бизнесът" е нашият живот, призвание и хоби..
Собствен текст и авторски снимки. А прекрасният модел на снимките е моята любима Ани.

Ако следите нашите фото- и видео- материали, знаете и за друг наш модел с голям опит. Това разбира се е Теди :)

Това е нашият натурален и естествен кандидат манекен, който засега се справя добре и може би ще участва и в следващи сесии.

Чрез следващите снимки се надяваме да предадем атмосферата в офиса на rmania.net.


Фотографиите са заснети с нашият Panasonic GH4 с помощта основно на следният обектив:


В някои портретни ситуации ползвам и ретро-обективи на възраст над 35 години.


Хардуер ретро бижутата може да намерите в този раздел в сайта ни.

Ако има желаещи за изпълнители на още проекти, тук може да се свържете с нас.

Подобни продукти

Бижута Обеци платка
Цена 8.99 лв.

Бижута Обеци
Цена 10.99 лв.

Бижута Обеци Alt Cntrl
Цена 12.99 лв.

Бижута Огърлица
Цена 12.99 лв.

Бижута Ключодържател платка
Цена 12.99 лв.

Бижута Обеци
Цена 10.99 лв.