Лаптопи, компютри и монитори втора употреба

Acer KBRF33711, Wireless KBD with Touchpad, Wireless Mouse

Наличен, доставка + 5 лева

Артикул:   Клавиатура

Статус:   Нов продукт

Клавиатурна подредба:   QWERTY, Danish

Слот:   USB

Цена: 129.99 лв. (EUR)

бр.

Допълнителна информация:

Клавиатура, която е близко до идеала. Комбинация от стил, качество, алуминиев корпус, къс ход на бутоните, висок клас механизми, аналогични на тези в клавиатура на лаптоп. Тачпад, комбиниран с NUM панел с подсветка. Безжична клавиатура в комплект с безжична мишка. Клавиатурата е с вграден Li-Pol акумулатор.

 

Безжична клавиатура с тачпад Acer

Търсите настолна клавиатура, която:
- е луксозна и стилна;
- има тачпад, но и NUM панел;
- снабдена е с късоходови бутони, с механизми като на добър лаптоп.
Ех... мечти!

Но кой ако не RMania е място за сбъднати мечти?

Открихме модела на Acer в далечен Тайван... секретен модел, за който светът извън Азия не е чувал. Но предназначен за Скандинавските страни, вероятно като комплектация на някой елитен настолен компютър или All-in-One.

Особености: ултра тънък метален (алуминиев) корпус, в комплект с добра безжична мишка, nano WiFi ресивер с магнитно закрепване, чувствителен тачпад, който може да се превключи към режим NUM панел (светещ).

Няма как да не се впечатлите от този модел, който е снабден с късоходови, тихи механизми. Работата с клавиатурата доставя удоволствие, аналогично на щтракането по клавиатура HP лаптоп от висок клас, Toshiba Tecra и донякъде... ThinkPad.

Ако клавиатурата бе кабелна, то според нас... цена нямаше да има.
Защо ли? 2.40GHz-вата радиосфера е пренаселена и тази клавиатура работи коректно само от разстояние до метър от USB ресивера. Ако сте изолиран в къща или сте далеч от микровълновите полета на съседите, тогава този проблем го няма.
Същата ситуация се наблюдава при всяка безжична клавиатура... от малките Riitek до големите Logitech. Става въпрос за WiFi 2.40GHz или BT връзка.